cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CBS; 57 – CB IGUALADA A; 63

Aquest dissabte, dia 16 de gener, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Igualada A, el partit corresponent a la primera jornada d’aquesta nova lliga. Els solsonins van realitzar un molt bon partit però no van poder endur-se la victòria contra un rival molt difícil.

Després de vèncer tots els partits de la primera lligueta disputada entre els mesos de setembre i desembre, el Solsona afrontava un partit molt difícil davant de l’Igualada en una nova categoria que com hem pogut comprovar ens posarà les coses molt difícils.

El partit va començar amb un bon inici per part del CB Solsona que tenia el control del partit però malgrat la seva superioritat en el joc, el primer període acabava amb empatat a 13 en el marcador. El segon quart del matx seguiria el mateix guió que en el període anterior, amb un Solsona molt concentrat en el partit i realitzant una bona defensa zonal que bloquejava l’atac dels rivals, aconseguint arribar al descans amb un marcador favorable de 26-22.

A la represa el conjunt local va perdre una mica el ritme mostrat durant la primera meitat i provocava que l’Igualada aconseguís avançar-se en el marcador però, gràcies a la bona defensa realitzada, aconseguíem tornar a enganxar-nos al partit. El tercer període finalitzava amb un marcador de 42-42.

El partit arribava al seu final i el partit estava molt igualat. Va ser en aquests instants quan els nombrosos rebots ofensius aconseguits pels visitants feien que els visitants tinguessin molts més llançaments i oportunitats per aconseguir distanciar-se en el marcador. A tot això, s’hi va sumar un baix percentatge de tirs lliures durant els últims minuts que feia decantar la balança del partit cap als contrincants que d’aquesta manera aconseguien endur-se un partit molt igualat.

En definitiva, molt bon partit del cadet masculí, malgrat la derrota, que ens permet afrontar amb confiança i esperança per a poder afrontar el pròxim partit.

Felicitats i… a seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila