cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior; CE Sant Nicolau; 58- CBS; 54

Bon partit del Júnior tot hi la derrota.

 

Parcials: 12-7, 19-19, 17-12 i 10-16

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi, Jaume, Camps, Vila, Èric i Marc.

El passat diumenge 10 de gener el Júnior masculí del CB Solsona afrontava el primer partit de l’any, ens desplaçàvem a Sabadell per jugar contra la CE Sant Nicolau, líder i que encara no coneix la derrota en la lliga.

Els solsonins vam tenir la baixa per aquest partit del nostre capità el Marcel, també vam tenir la mala sort de la lesió del Jaume al principi del partit fent que l’equip només tingués 8 jugadors per afrontar un partit molt complicat.

Durant la primera part el partit va estar molt igualat, això si sempre estàvem a remolc en el marcador però a una distancia que ens feia que no marxéssim mentalment del partit, s’arribava al descans amb 31 a 26 en contra.

La segona part vam començar a perdre moltes pilotes i això ho van aprofitar per marxar en el marcador fins arribar a un 46 -30 com a màxima diferencia, però un gran últim període ens va permetre recuperar tot el que havíem perdut en el tercer període però en cap moment vam poder posar-nos per davant en el marcador per culpa d’un lamentable encert en tirs lliures, durant el partit vam fer un trist registre de 6 anotats de 21 intents i la majoria d’errors en els últims minuts, fent que perdéssim el partit pel poc encert que vam tenir.

Tot hi la derrota l’actitud i la implicació del jugadors va ser molt bona, vam perdre el partit contra el millor equip de la lliga i els hi vam posar el partit molt complicat. Tocarà treballar els tirs lliures per millora els percentatges.

Aquest dissabte tenim un partit molt important contra el Sant Pere Terrasa on només ens val la victòria si no volem complicar-nos la classificació. Esperem que el Jaume i el Marcel es recuperin el més aviat possible per poder-nos ajudar.