cadet masculícròniques

Crònica del Cadet masculí, CB Castellet; 64 – CBS; 78

Avui, dissabte dia 7 de novembre, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Castellet, el partit corresponent a la última jornada de lliga de la primera volta. Els solsonins han realitzat un gran partit i s’han pogut endur la victòria en una pista difícil.

El començament del partit ha estat determinant per al transcurs del mateix ja que els solsonins han aconseguit un avantatge de 12-23 gràcies a una bona defensa i un bon joc en atac. El segon quart ha estat més igualat a causa de la baixada d’intensitat en defensa i això ha provocat que la diferència es mantingués fins a la mitja part del partit (33-43).

A la represa, el partit s’ha mantingut igualat seguint la dinàmica del segon quart i acabava amb el resultat de 53-64. No ha estat fins en els últims minuts del darrer quart que s’ha decidit el partit i aquest acabava amb un 64-78 al marcador. Cal destacar l’aportació del Miquel Estany i el Jan Brotons per la seva gran feina sota cistella i l’encert ofensiu del Jordi Camps, l’Ònix Roigé i el Miquel Villaró.

En definitiva, doncs, bon cinquè partit del cadet masculí contra el segon classificat que ens permet seguir invictes al capdavant de la classificació i ampliar diferències.

Cinc de cinc, a seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila