cadet masculícròniques

Crònica del Cadet masculí, CB Solsona; 90 – ASFE Sant Fruitós B; 36

 

Avui, dissabte dia 31 d’octubre, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el ASFE Sant Fruitós B, el partit corresponent a la quarta jornada de lliga. Els solsonins han realitzat un gran partit i s’han pogut endur la victòria per una àmplia diferència.

El començament del partit  ha estat determinant per al transcurs del mateix ja que els solsonins han aconseguit un avantatge de 20-4 gràcies a una bona defensa i un bon joc en atac. El segon quart ha estat més igualat però la diferència s’ha mantingut fins a la mitja part del partit (39-18). A la represa, els solsonins han tornat a sortir amb moltes ganes i una molt bona actitud que ha permès augmentar la diferència en el marcador gràcies a una molt bona pressió a tot el camp que permetia recuperar moltes pilotes, això explica el resultat del final del tercer quart (68-24). La distància s’ha tornat a ampliar durant el transcurs de l’últim quart (90-36).

En definitiva, doncs, bon quart partit del cadet masculí contra el cuer de la competició que ens permet seguir invictes al capdavant de la classificació.

Quatre de quatre, a seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila

Galeria d’imatges del partit