cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, C.B. Solsona; 48 – Paidos Sallent; 52

UN PARTIT PER APRENDRE

Jugadores: Isis, Maria, Lali, Clàudia, Andrea, Mar, Berta, Júlia, Raquel, Laura

 

Com algú va dir una vegada: “A vegades es guanya i a vegades s’aprèn”. Aquest cap de setmana ens vam desplaçar a Sallent. En primer lloc cal dir que les jugadores estaven força adormides, fet totalment comprensible al jugar a les nou del matí a fora, i això ens va perjudicar des d’un bon principi. Tot i amb això l’horari no va ser ni l’únic ni el pitjor handicap.

Només arribar ja sabíem que durant la setmana prèvia els entrenaments no havien sigut els millors, l’actitud tampoc havia estat la correcta i per tant era evident que el partit no podia anar tant bé com haguéssim volgut. El joc va començar força bé, però l’actitud es va anar degradant progressivament al llarg del partit; el joc era massa ràpid, no defensàvem, no ens entraven les cistelles i per contra a elles els entrava tot.

Com al principi s’ha dit, a vegades es guanya i a vegades s’aprèn, i en el nostre cas aquest partit ens ha fet aprendre, i sobre tot ens ha quedat clar que si no s’entrena amb actitud i ganes no es fa un bon partit.