cròniquesequipsmini femenípremini

Cròniques de cistella baixa

Premini masculí 51 – 19 CB Vilatorrada

Els solsonins han rebut el CB Vilatorrada en el darrer partit de la primera volta de la competició.

Els locals han començat força adormits, jugant molt estàtics en atac, fet que ha provocat una baixa anotació en els dos primers períodes, 11 a 7 al final del 2n quart.

A partir del 3r període, el ritme del partit ha canviat, i gràcies a la bona defensa, els solsonins han pogut recuperar varies pilotes i anotar fàcil al contraatac, aconseguint un parcial de 13 a 4 per arribar a la mitja part 24 a 11.

En el 4t període els locals han seguit amb la dinàmica del 3r i, novament gràcies a la defensa, han aconseguit distanciar-se encara més en el marcador, acabant el quart 41 a 13.

En els dos últims períodes ha baixat el ritme del partit, però els solsonins han pogut mantenir l’avantatge en el marcador per emportar-se el partit amb un resultat de 51 a 19.

Des del club volem felicitar a tots els jugadors de l’equip, per aconseguir la primera posició de la classificació al final de la primera volta!!

Premini vs CB Vilatorrada

Mini femení  42 – 85 la Salle Manresa

Dissabte vam poder viure un dels millors partits de les solsonines en el que va de temporada. Davant les manresanes, líders invictes del grup, vam oferir la nostra millor imatge, arribant a imposar-nos en dos parcials (14-13 en el 2n període, 13-8 en el 4t). Continuem creixent. Seguim💪🏼🏀