cròniquesequipsgeneralmini femenípremini

Cròniques de cistella baixa del 27 de gener

Bàsquet Piera 41 – Premini mixt 45

Els solsonins visitaven la pista del Piera, un rival complicat que ja havia guanyat en la 1a jornada. A més a més, els visitants només eren 7, fet que dificultava encara més el partit.

Des del primer moment els solsonins han defensat molt fort, recuperant varies pilotes i anotant al contraatac, això els ha permès acabar el segon període per davant en el marcador, 12 – 14.

El tercer període ha estat més complicat, ja que els locals s’han posat les piles i els solsonins han fallat varies cistelles fàcils, motiu pel qual s’ha arribat perdent de 2 punts a la mitja part, 23 – 21.

A la represa, amb un parcial de 0 a 6 han recuperat l’avantatge en el marcador, i seguint amb el bon nivell en defensa, han arribat a guanyar de 9 punts en el minut 34.

Tot i així, amb 3 triples pràcticament consecutius, els locals han aconseguit empatar el partit a 41, a falta de 3 minuts pel final.

Finalment, i després d’un temps mort on s’ha recol·locat la defensa, els solsonins han pogut anotar 4 punts i emportar-se el partit.

Des del club volem donar l’enhorabona a tots els jugadors per la seva 1a victòria de la temporada, aconseguida en una pista molt difícil i que ha pressionat en tot moment als solsonins.

Manresa CBF 1 69-18 Mini femení

Bon partit de les solsonines a la pista, sempre complicada, del Manresa. Les locals van saber aprofitar bé les seves opcions d’anotació. Les solsonines, en canvi, van tenir més complicacions en l’atac estàtic, davant una defensa del Manresa que no va permetre cap entrada fàcil. Detalls a millorar, però evidències de la millora de l’equip. Seguim💪🏼🏀