Crònica del sènior masculí a casa del Sabadell BQ Vallès | Sabadell Sud CB

Sabadell BQ 62 – 57 Sènior masculí

20-19/15-12/12-11/15-15

DS5_6432

El Solsona es desplaçava a Sabadell a casa del penúltim equip a la classificació. Els locals sortien molt bé, i amb un parcial de 12-5 en 5 Min s’avançaven al marcador. Els solsonins semblava que despertaven i amb un parcial de 6-14 és posaven a 1p al final del primer quart 20-19. En aquest quart els visitants van està molt erràtics de la línia de tir lliure 1/11, aspecte aquest del tir que ens passaria factura tot el partit. El segon quart va ser d’intercanvi de cistelles sense grans diferències amb els dos equips, 15-12 per arribar a la mitja part 35-31.
El tercer quart va ser una com el segon on els locals van guanyar el parcial 15-12 per arribar a final de quart 47-42, els visitants tot i fer un mal partit encara pensaven que podien remuntar. Al principi de quart és va intentar sorprendre l’equip local amb una zona dels visitants i amb un parcial de 0-4 en 2 Min semblava que la cosa canviava, però va ser un miratge ja que a falta de 5 min els locals s’avançaven per 10p 57-47, a partir d’aquí vam provar una pressió tot el camp i es van retallar diferències, però no vam poder acabar de remuntar el partit.
Mal partit dels solsonins, en algun moment en defensa on no semblaven l’equip d’aquest any i en atac molt desencertats de tir amb un escarransit 30% en tirs de camp i un 39% en tirs lliures, ara toca entrenar fort, treure del cap aquest partit, i esperar una victòria al partit de la setmana que ve.