cròniquesequipsgeneralmini femenímini masculípremini

Cròniques de cistella baixa del 30 de setembre

Mini mixt 70 – 97 CB Navàs

Comencem el partit amb poca intensitat, això ens va costar errors en defensa i també en atac ja que no asseguràvem els passes i ens guanyaven les esquenes en els contraatacs.

No tot va ser dolent, ja que les dos últimes parts estàvem més concentrats en el partit i amb millor actitud defensiva i això va provocar que juguéssim com ens agrada, acabant les jugades amb pocs passes i guanyant els 1 contra 1 (1c1). Això ens va fer que guanyéssim els dos últims quarts.

En conclusió, al final és el primer partit de l’equip i ens va servir molt per agafar sensacions. Hi han moltes coses a millorar però també coses que vam fer molt bé. Hem d’acabar de millorar la defensa i petits punts en atac.

 

Bàsquet Manresa 69 – Premini 17

Tot i ser el primer partit de la majoria de l’equip vam començar i acabar el partit aprenent a cada part. I tot i la derrota vam acabar contents amb el resultat, ara a seguir entrenant i aprenent!💪🏻

 

Bàsquet Igualada 61- Mini Femení 11

Debut del mini U11F

Primer partit, que ens deixa bones sensacions malgrat el resultat. Hem lluitat molt bé i comencem a descobrir els nostres punts forts i febles. Seguim💪🏼🏀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *