cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, CB Solsona: 75 – La Salle Manresa: 62

Primera part amb pujades i baixades

Dissabte l’equip júnior s’enfrontava amb la Salle Manresa, des del primer moment cap equip va aconseguir marxar en el marcador i això es reflecteix en el marcador 1Q: 17-16.
El segon quart va començar amb un fortíssim Solsona aconseguint un +9, els manresans no es van doblegar i en 4 minuts van reduir l’avantatge a un +1. Finalment es va tornar a imposar els locals i van aconseguir finalitzar el 2Q: 22-12.
Amb aquesta diferència el tercer quart va continuar amb la mateixa tendència i s’arriba a un +16, finalitza el 3Q: 18-13.
El darrer quart continua amb la mateixa inèrcia i s’aconsegueix la màxima diferència un +22 al minut 32, a partir d’aquell moment els locals van contemporitzar el partit. Els dos minuts finals el Solsona es va deixar remuntar 10 punts. Resultat del 4Q: 18-21