Crònica del partit del sènior en la fase classificatòria del Campionat de Catalunya, CBS: 40 – AESE B: 56

Derrota en la fase classificatòria del Campionat de Catalunya

El sènior planta cara però no supera un rival poderós

Parcials: (7-14), (9-17), (13-9) i (11-16)
Va ser un partit peculiar i carregat d’adversitats per als solsonins. La primera afectava a ambdós equips, que era el fet d’haver de jugar una jornada eliminatòria més que la majoria d’equips
guanyadors de les lligues de tercera. La segona va ser tocar-li al CB Solsona anar a jugar com a local a la pista de l’equip rival. L’eliminatòria s’havia de jugar al mateix pavelló que la final a 4 del
Campionat i en ser el Poliesportiu Santa Eulàlia l’indret escollit, va resultar que l’equip “visitant” jugava a casa. Cal fer una crítica a la directiva de l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, que en cap
moment va assumir un paper d’organitzador “neutral” del partit: no hi va haver cap gest ni cap acció en qualitat d’organitzadors de fases i van enviar als solsonins a un vestidor que era una
autèntica sauna, molt allunyat de la pista de joc i per sota el nivell de la piscina coberta.
La pressió ambiental del públic es va notar, com també es notava l’alta humitat a la pista (al costat d’una piscina) que provocava relliscades dels esportistes. De l’equip rival cal manifestar elogis: un gran equip, potent, molt intens, amb una pressió al rival a tota la pista i amb un bon repertori de moviments i jugades de pissarra. Va ser un just vencedor. Els solsonins no arribaven en el millor moment de joc: una vegada assolit el campionat, en els darrer mes i mig l’equip ha perdut intensitat i no ha entrenat suficientment. Amb tot, van fer un bon paper, van lluitar i, sobretot, van defensar, perquè en la tasca ofensiva van estar més ofuscats.
L’infortuni i la força defensiva del rival va provocar en el tercer quart la lesió de l’Alberto, que ja jugava tocat. Malgrat tot, l’equip va plantar cara i va estar a punt, en el darrer quart, de remuntar
el partit, però la reacció de l’AESE va enfonsar en els dos minuts finals als taronja-negres, que van acabar perdent de 16 punts. Tot i que no es va anotar gaire, cal mencionar els 16 punts d’en Joan Padró i els 12 del Lluís Codina.
Amb aquest partit acaba una temporada històrica pel sènior, amb el sentiment agredolç d’acabar perdent en la ronda prèvia de les fases del Campionat de Catalunya. Ara la temporada vinent
l’equip, probablement amb algun reforç, es retrobarà amb l’afició a Segona Catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *