Aquest dissabte l’escola de bàsquet se’n va a Sant Vicenç de Castellet


Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. L'argument de la consulta de wpdb::prepare() ha de ser un text variable. Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 3.9.0.) in /home/xr2i3s1c/public_html/wp-includes/functions.php on line 5229

Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de texts variables (0) per al nombre d'arguments que s'han passat (1). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/xr2i3s1c/public_html/wp-includes/functions.php on line 5229

La trobada d’escoles del 9 de febrer es farà a Sant Vicenç de Castellet.

53

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *