equipsesdevenimentsgeneral

Festa de presentació dels equips, comiat del Roger Comas i partits dels 17 de novembre

Comiat d’en Roger Comas

El proper dissabte a la tarda el CB SOLSONA celebrarà un acte ben especial. El motiu és la presentació dels equips de la 41a temporada del club. Però l’acte començarà de fet abans de la presentació dels equips.
En aquesta ocasió el darrer partit del calendari del dissabte serà el del primer equip del club, que a les 19:30h s’enfronta a l’A.E. L’Esquitx de Sant Sadurní d’Anoia i aquest partit servirà per, a més de gaudir del joc del sènior, acomiadar en Roger Comas de la competició oficial.


El veterà jugador del CB SOLSONA, tot un referent esportiu, es retira després d’una trajectòria de 25 anys al club. Per tant el partit del sènior d’aquest dissabte serà el partit de comiat del Roger.

Acte de presentació dels equips

Després del partit es farà l’acte de presentació dels equips de la temporada 2018-2019, activitat que està plantejada com a una trobada de germanor de tots els esportistes del club, familiars i amics del basquetbol. La presentació de tots i cadascun dels esportistes dels diferents equips serà amenitzada amb unes actuacions de l’Escola de Dansa Solsona que oferiran les seves coreografies.
En aquesta ocasió a l’accés a la graderia es muntarà una paradeta de gangues de roba esportiva del club (samarretes, pantalons, xandalls i altres complements per jugar a bàsquet) a uns preus molt econòmics.

Canvi en la presidència

L’acte de dissabte també serà el del comiat de la presidència del CB SOLSONA d’en Jordi Padró, que ha encapçalat l’entitat en els darrers 15 anys. En l’assemblea ordinària del passat mes de setembre ja va la intenció de deixar el càrrec, tot i que continuarà vinculat al club. Fets els tràmits i processos oportuns, en Jordi Padró plega i assumeix ara la presidència en Ricard Manzano, que mantindrà un equip continuista, amb la voluntat d’anar eixamplant i rejovenint la Junta Directiva de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *