cròniquesequipsgaleriageneralsenior masculí

Crònica del sènior, CBS: 88 – Altoacin Manresa: 41

Espectacle al pavelló de Solsona

El nou projecte del primer equip solsoní comença a estar més rodat i els jugadors van assimilant els nous conceptes de joc. Aquest dissabte s’enfrontaven al sènior amateur de Bàsquet Manresa, un dels equips de la part alta de la classificació. Hi havia una bona entrada al pavelló, amb molt de públic que va gaudir de valent del joc. Des del primer minut es va posar de manifest la superioritat dels locals que van avassallar els manresans en tot moment.

Es va constatar que el Macam és un jugador poderós, que a més d’oferir unes bones esmaixades (una d’elles espectacular!), és capaç també de sortir botant la pilota o encistellar triples. Però la primera bona notícia és el joc d’equip, amb moltes rotacions a la banqueta, i la comprovació que a banda del Macam tota la resta de jugadors aporten molt al conjunt; i la segona és el treball defensiu: l’equip és capaç de treballar amb intensitat defensiva. 

En conclusió, satisfacció generalitzada per la contundent victòria de l’equip i per l’espectacle que brida a l’afició. Cal apuntar-se a l’agenda els partit del sènior!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *