cròniquesequipsgeneralinfantil femení

Crònica de l’Infantil femení, Nou Bàsquet Olesa: 56- CB Solsona: 71

( 9-4 , 12-7 , 9-8 , 6-9 ; 4-11 , 3-4 , 4-15 , 9-13 )

El karma… La casualitat ha fet que els darrers anys ens haguem trobat l’Olesa al mateix grup. Hi ha hagut partits molt emocionants, i ha nascut entre nosaltres una rivalitat sana.

Sabíem que si fèiem les coses bé les podríem derrotar a casa seva. Així havia estat la temporada passada.

El partit, però, no va començar gens bé. Unes solsonines lentes i poc agressives veien com l’Olesa agafava un bon avantatge. Al minut 13 estàvem 15 punts per sota (28-13). Poc a poc vam anar millorant la pressió defensiva, i vam veure que aquella diferència es podia anar retallant. Al descans, 36-28.

A la segona part calia continuar amb la bona feina feta just abans de descans.

I va ser llavors quan les solsonines van revolucionar el partit.

Intenses, actives, agressives, ràpides… Poques vegades l’equip ha jugat tan cohesionat, tan implicat… I la diferència es va anar escurçant. Un triple de la Fanta ens posava a un punt (minut 25, 40-39), i un contraatac de la Laura ens posava per davant (minut 27, 40-41). La lesió de l’Anna, al final del 6è període, podria haver generat dubtes. Però el 7è període va ser sensacional. I, sense abaixar el ritme, un parcial de 4-15 ens deixava la victòria a tocar (minut 35, 47-58)

Al final, 56-71. Gran victòria de les solsonines. Pel que representa remuntar un desavantatge de 15 punts, per la sana rivalitat que tenim amb l’Olesa, per la cohesió d’equip que es va viure, pel bon bàsquet que van practicar les solsonines. Seguim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *