cadet masculícròniquesgeneral

Crònica del cadet masculí, CB Solsona: 75 – CB Llívia-Puigcerdà: 65

Hem de seguir treballant la defensa i millorar la circulació de pilota en atac

 

Primer partit de lliga del cadet masculí contra el CB Lllívia. Es va notar la manca de ritme i la falta de partits. Les defenses eren fluixes pels dos costats, fet que va provocar un desconcert general en algunes fases del partit traduint-se en moltes errades defensives.


Els solsonins van anar des del primer moment davant el marcador, aconseguint rendes de 8-9 punts que els cerdanyesos escurçaven amb facilitat posant-se, en tres ocasions, a dos punts. Al final un Solsona més sòlid va fer bo el resultat final.

 

 

06.10.2018 Cadet masculí contra CB Llívia-Puigcerdà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *