cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí CB Sant Pere blanc 44 – CBS 74

Partit molt còmode pel júnior masculí. Des de bon començament el Solsona ha començat molt fort i la forta pressió defensiva ha anul·lat els atacs del Sant Pere, el primer quart ha finalitzat amb una autèntica escombrada: 5 a 22.

El segon quart ha començat amb la mateixa tònica arribant-se a tenir 21 punts d’avantatge. Aleshores una forta remuntada dels terrassencs ha provocat que s’acostessin a vuit punts. Una forta pressió, un millor encert en atac dels locals, una pista amb molt soroll d’ambient (semblava una olla a pressió) i la forta càrrega de faltes personals dels solsonins (gaire bé uns tercera part de l’equip estava amb 3 faltes personals) són les causes de la remuntada. Finalment ha tornat l’ordre en atac i en defensa i s’ha recuperat l’avantatge de 18 punts. Tot i això el resultat parcial del quart ha estat: 17-18.

El tercer quart ha continuat amb la mateixa tònica ascendent fins arribar als 25 punts de diferència, el resultat parcial és de 10-17.

El 4rt període continua igual amb un marcador cada cop incrementant-se més. Els  últims minuts del partit l’entrenador del Sant Pere ordenà al seus jugadors una pressió fortísima en defensa, això va fer que els egarencs s’omplissin de faltes  (fins al moment l’únic equip que sempre arribaven als bonus era el Solsona) i que l’arbitre assenyalés dues tècniques a la banqueta del Sant Pere. És en els últims minuts quan s’arriba a la màxima diferència de 31 punts. El quart finalitza amb un resultat de 12-17.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *