cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, CB Solsona 60 – Catalana Occident Manresa vermell 57

Emoció i agonia fins al final en un partit trepidant

 

Partit jugat de tu a tu entre el Solsona i el Manresa. Els manresans van començar molt forts i al primer minut ja havien fet 4 punts, en els dos minuts següents el CBS aconsegueix capgirar el resultat i anota 6 punts. A partir d’aquell moment la pressió asfixiant del Manresa provoca moltes pilotes perdudes, aquest fet combinat amb una efectivitat gaire bé del 100% fa que recuperin els 12 punts (en només dos minuts)  i acabi el primer quart amb deu punts amunt. Resultat del primer quart 13-23.

 

Comença el segon quart i el CB Solsona comença a remuntar, en tres minuts aconsegueix capgirar el resultat. A partir d’aquell moment el Manresa comença a recuperar la iniciativa i sobretot a la gran eficàcia que van tenir des de la línia de tirs lliures fent 3 jugades de cistella + addicional. Això els permet remuntar i anar al vestidor amb 9 punts a favor. Resultat del segon quart 17-16.

 

El tercer quart comença igual, el Manresa es col·loca deu punts amunt i a partir d’aquell moment s’entra en un període de 6 minuts en què el marcador no baixa dels 7 punts a favor dels manresans. És en els últims 4 minuts el partit es revoluciona, el CB Solsona encistella 12 punts consecutius i es col·loca per segona vegada al davant del marcador. Resultat del tercer quart 21-9.

Començà el 4rt període amb els dos equips molt cansats, amb moltes pèrdues de pilotes i amb la por a tirar a cistella, els solsonins fan dos punts més i es col·loquen tres punts amunt. Una sèrie de pilotes perdudes provoca un canvi al marcador, s’entra als últims 90 segons amb molts nervis per part dels dos equips. Una pilota perduda en atac del Solsona provoca que s’enfilin els últims 75 segons amb molts nervis… però aleshores una recuperació miraculosa i un triple apostoflant (Jordi Robirosa dixit) provoca que entrem en l’últim minut amb dos punts amunt. S’entra en un últim minut agònic que finalitza amb un tir lliure favorable als locals que deix el partit en un 60-57 final.  Resultat del darrer quart 9-9.

29.09.2018 Júnior masculí contra Manresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *