cròniquesgeneralsenior masculí

Crònica del sènior CB Solsona 71 – CE Gelida 52

Molta expectació i clara victòria del sènior

Moltíssima gent a la graderia del pavelló nou i expectació per veure el debut de temporada del primer equip del club solsoní, amb el retorn del Xavier Romeu com a coach i l’estatunidenc Graeme Faulkner de segon, i amb tota l’atenció centrada en el reforços dels nord-americans Macam Bak i Malik Grant. Cal destacar també el retorn al club d’en Lluís Codina.
Malgrat les baixes per malaltia o lesió del Roger Comas, Christian Bueno i Guillem Soler i amb el Lluís Codina que no estava encara recuperat del tot d’una lesió, l’equip va demostrar que té un alt nivell competitiu. Es va comptar amb el reforç de dos jugadors del Sots 25: el Manel Gil i el Miquel Estany, que van gaudir de minuts i van fer una bona aportació a l’equip.
No va ser un bon partit esportivament parlant: manca encara incorporar automatismes i adaptar-se al nou estil de joc, però la superioritat dels locals es va posar de manifest i en tot moment van anar per davant al marcador. Tot i el joc irregular i el desencert en el tir, el públic va poder gaudir d’espectacle, amb detalls de qualitat, taps i esmaixades espectaculars. Es van posar de manifest les grans condicions físiques d’un Macam que juga a mig gas i que ha d’adaptar-se al joc d’equip.
En el darrer quart hi van haver uns minuts en què el relaxament de l’equip i diverses imprecisions van facilitar la remuntada dels de Gelida, que van reduir la diferència per sota dels 10 punts, però una ràpida i fulminant reacció dels solsonins els va tornar a posar per damunt dels 20 punts de diferència al marcador. Al final, victòria 71-52, i ara li toquen dos partits seguits a fora, contra el Navarcles i el Corbera.
El proper partit a casa serà el 20 d’octubre a les 17:45h contra el Manresa.

https://farm2.staticflickr.com/1901/30069851037_91139d439e_z_d.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *