escolaesdevenimentsgeneral

Trobada d’escoles de bàsquet a Solsona

Diumenge al matí tindrà lloc una petita trobada d’Escoles de Bàsquet al pavelló de Solsona perquè enguany es va haver de suspendre la que la Federació Catalana de Bàsquetbol i el CB Solsona tenien programada. Els nens i nenes de l’escola de bàsquet solsonina compartiran una bona estona amb les amigues i amics de La Salle Manresa i l’Escola Paidos de Sant Fruitós gaudint del bàsquet.

El principal objectiu d’aquestes trobades de prebenjamins és compartir el matí amb els companys de l’equip i amb els nens i nenes d’altres clubs i escoles de bàsquet fent esport, divertint-se i passant una bona estona. Es tracta d’una activitat educativa i participativa, en la que no hi ha ni marcador ni resultats. Els pares i mares tenen un paper important: acompanyar, animar i donar suport als petits esportistes en tot moment, gaudint de la seva experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *