cròniquesequipsesdevenimentsgeneralpre infantil femení

Crònica del pre-infantil femení, CB Matadepera: 52 – CBS: 35

Lluitant
Gran partit de les solsonines a Matadepera. Sabíem que calia fer una bona defensa per aturar les jugadores líders de l’atac local. I així ho vam fer. Amb sacrifici, esforç, agressivitat… vam posar contra les cordes un dels equips forts del grup. Al descans, empat a 21. A falta de 10 minuts el desavantatge era només de 5 punts (32-27). Les locals van haver d’esforçar-se de valent a la part final del partit per tal de resoldre’l a favor seu.
Bon final de temporada de les solsonines. Malgrat els resultats adversos, l’aprenentatge d’aquesta fase regular és notable: atac estàtic assenyat, sortida fiable de la pressió, agressivitat defensiva…
Seguim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *