cròniquesequipsgeneralpremini

Crònica del pre-mini mixt, Nou bàsquet Olesa vermell: 91 – CBS: 41


El passat dissabte 17 el Premini Mixt va jugar contra el Nou Basquet Olesa Vermell, on va perdre 91 a 41.

Va ser un partit molt difícil, ja que només vam poder jugar amb 8 jugadors, perquè teníem un dels membres lesionat i dos que no van poder assistir. Cal destacar que va ser un partit difícil a causa del bon nivell de l’altre equip, tot i així vam aconseguir empatar en la tercera i en la  cinquena part i vam aconseguir guanyar en la última (9-13). Van destacar alguns jugadors perla quantitat de punts marcar com el Jan Espuga i el Cristian Hernandez, però també jugadors com el Roger Oriola, el Ioussuf Diallo i la Ivette Caballoll per fer una bona defensa i recuperar moltes pilotes.

Resultats de les parts:
1r: (8-3) 2n: (12-4) 3r: (8-8) 4t: (19-2) 5è: (9-9) 6è: (14-2) 7è: (12-0) 8è: (9-13)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *