cròniquesequipsgeneralpre infantil femení

Crònica del pre-infantil femení, CBS: 48 – UE Sant Cugat negre: 53

Pel bon camí
Molt bon partit de les solsonines en un partit complicat. Cap dels dos equips no va agafar mai un avantatge prou clar. La diferència màxima de les solsonines arribava al tercer període (18-10), gràcies a una bona pressió defensiva. Poc després perdíem l’avantatge i arribàvem al descans dos punts per sota (20-22).03.02.2018 preinfantil femení contra UE St. Cugat Negre
La igualtat continuava sent la tònica del partit, que es va acabar decidint els últims dos minuts. Un excès de precipitació per part nostra va propiciar que el Sant Cugat capgirés el marcador i acabés el partit amb un avantatge de 5 punts.
Nova derrota, però recuperem bones sensacions, molt especialment en defensa.
Seguim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *