cròniquesequipsgeneralpremini

Crònica del premini mixt, CBS: 40 – CB La Garriga 1: 48

Resultats parcials: 3-4; 9-8; 3-2; 5-8; 9-8; 8-4; 3-6; 0-8

Aquest passat dissabte, el Premini Mixt del CB Solsona va dispuntar un partit molt igualat contra el CB La Garriga, on tots dos equips van demostrar un molt bon nivell, deixant un resultat final de 40 – 48 a favor de l’equip rival.
Tot i la derrota, l’equip local va lluitar amb moltes ganes per poder guanyar el partit, encara que en l’últim periode els rivals van mostrar-se superiors. Cal destacar la participació de Roger Cases en
tots els punts efectuats, però sobretot a tot l’equip del premini per tot l’esforç i la determinació en el partit.

20.01.2018 Premini mixt contra CB La Garriga 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *