cròniquesequipsgeneral

Crònica del pre infantil femeni, Bàsquet Can Parellada: 64 – CBS: 54

A remolc

L’equip s’estrenava a la nova categoria (B) amb un desplaçament a Terrassa. Una arrencada feble ens castigava durament (14-5). L’equip no aixecava cap i als 15 minuts tocava fons amb un desavantatge màxim de 21 punts (35-14). Al descans el marcador era clar (41-24).
A la segona part, però, les solsonines van saber reconèixer el seu signe d’identitat. Poc a poc la defensa començava a funcionar i eixugàvem la diferència. Si bé vam tenir opcions clares fins al final, l’excés de faltes personals (3 jugadores expulsades) ens perjudicava clarament a la fase final del partit.
Al final, 64-54. Una derrota que ha de servir per aprendre i afrontar la nova competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *