equipsesdevenimentsgeneral

Dissabte nadalenc del CB Solsona

 

 

Aquests dissabte 23 de desembre, en el marc de la commemoració del 40è aniversari del club, el CB SOLSONA organitza una versió nadalenca del torneig 3×3, atès que enguany no es va poder celebrar la 23a edició del torneig per la Festa Major com és habitual. En aquesta ocasió, com que estem en dates hivernals, no serà una competició outdoor, sinó indoor, i es durà a terme en el pavelló vell municipal. Tots els equips inscrits estan convocats a les 9,30 del matí; la competició s’inicia a les 10 h. i es desenvoluparà al llarg de tot el dia.

Al final de la tarda en el mateix pavelló vell els esportistes participants en el 3×3, així com tots els membres del club i amics del bàsquet solsoní estan convidats a la tradicional TORRONADA NADALENCA.

A la nit, tots els col·laboradors i voluntaris del club (entrenadors, delegats i junta directiva) celebren el Sopar de Nadal en el Bar del Casal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *