3x3

Obert el termini d’inscripció al 3×3

La 23a. edició del 3×3 és la del 40 aniversari del club i es farà el diumenge 10 de setembre.

En el marc dels actes esportius de la Festa Major, el diumenge 10 de setembre tindrà lloc a la plaça del Camp la 23a. edició del tradicional torneig mixt de basquetbol a l’aire lliure “Solsona Bàsquet 3×3”.

Es tracta de l’activitat que marca l’inici de la nova temporada del Club Bàsquet Solsona i enguany coincideix amb la celebració dels 40 anys d’història de l’entitat, que va ser fundada el 15 d’octubre de 1977.

Per celebrar el 40è aniversari, hi haurà una categoria especial de la competició destinada als veterans del club i/o del torneig 3×3.

Els fulls d’inscripció es poden obtenir al web del club o mitjançant les xarxes socials. La inscripció val 5 € per jugador/a, tot i que també es pot escollir com a opció la quota de 12 € per esportista amb samarreta reversible inclosa (el mateix model de l’any passat, fins esgotar existències). Els esportistes tindran begudes gratis.

El darrer dia per apuntar-se és el 6 setembre de 2017.

Tots els equips inscrits han d’estar presents a la Plaça del Camp el dia 10 de setembre a les 9,30 del matí.

Per fer les inscripcions, en cas de pagaments en efectiu cal portar el full d’inscripció i els diners a SEUR (Carrer Alcalde Moles s/n, darrera el Caprabo), al CENTRE DE REHABILITACIÓ DEL SOLSONÈS (carrer Sardana, 20), o bé directament als membres de la Junta. En cas de transferència bancària cal fer-la al Banc Santander, compte ES910049 2595 0121 9406 3358; i adjuntar el resguard d’ingrés (un sol ingrés per equip) al full d’inscripció i portar-ho als indrets indicats, o bé a la bústia del club al pavelló municipal o enviar-ho escanejat per correu electrònic a cbsolsona@cbsolsona.com.