( 4-6 , 6-4 , 2-7 , 2-7 ; 10-8 , 11-4 , 3-7 , 9-5 )

CB Solsona 43 – 69 Joviat
( 2-0 , 2-13 , 6-11 , 6-14 ; 10-4 , 4-9 , 1-13 , 12-5 )

Càstig excessiu

La doble jornada d’aquest cap de setmana ha representat un càstig injust per a l’equip, que no es mereixia perdre els dos partits.

Dissabte, l’equip va demostrar ser superior al rival; però va fallar, estrepitosament, inexplicablement, moltes jugades clares sota cistella. Malgrat el desencert, l’equip va lluitar com sempre i va remuntar un desavantatge que al descans era de 10 punts (14-24). A 3 minuts del final, el partit estava empatat (44-44). I novament, dues jugades clares a l’últim minut, quan perdíem de només un punt (47-48), ens haurien pogut donat la victòria. Sense saber com ni perquè, la pilota no va entrar.

Diumenge, un equip físicament cansat no va poder fer front a una Joviat que ens va acabar d’ofegar amb una defensa molt agressiva.