cadet masculícròniques

Crònica del cadet taronja, CB Cerdanyola C: 53 – CBS: 56

Partidàs i canvi de líder

Dani Solano 6, Guiu Altès 17, Pol Garcia 16, Bogdan Cucura 13, Jordi Vila, Arnau Ollé, David Vilajosana 4.

Parcials: 17-11, 16-12, 9-11, 11-22.

El CB Solsona visita la pista del líder amb nombroses baixes; tan sols 7 jugadors per enfrontar-se a una poblada plantilla que no havia cedit cap punt a la seva pista… Els solsonins han començat endollats dominant en el marcador, però la pressió dels locals ha fet canviar la dinàmica del matx: poc a poc han anat sumant fins col·locar-se en un màxim avantatge de 17 punts a mitjans del segon quart.; ha estat el punt d’inflació, ja que a partir d’aquí els solsonins no han cedit mes desavantatge; al contrari; s’ha arribat a la mitja part amb un -10, que com a mínim havien eixugat l’eufòria del fins llavors líder i a mes a mes feia preveure que no sortirien escaldats…

Just a la represa el Cerdanyola mou el marcador amb altre triple; que és el que castigava més a la defensa zonal dels solsonins. Però aquets s’han refet ràpidament, amb dos contraatacs gairebé seguits rebaixen el desavantatge per sota els 10 punts i aquí ja han aparegut els primers dubtes dels locals; el tercer quart ha estat el més igualat.

I s’arriba a l’últim quart amb un curt marcador de 42-34; el Cerdanyola cada vegada més incòmode veien que els hi van retallant el coixí de renda que havien aconseguit; la incertesa era veure si els solsonins eren capaços d’aguantar el mateix ritme i seguir retallant diferències, o acabarien les piles i cedint davant del líder… ben aviat s’han aclarit els dubtes: l’últim quart ha aparegut la millor versió dels solsonins; amb poc més de cinc minuts han capgirat el marcador i a manca de 3 minuts per el final ja dominaven per +7; ha estat l’estocada definitiva… La reacció a la desesperada del Cerdanyola no ha servit per ofuscar el gran treball dels joves Solsonins…

Ara queda el C.B. Solsona al capdavant de la taula i només depenent d’ells mateixos per fer-se amb el títol.


Segons finals de la victòria del cadet taronja a Cerdanyola #Solsona by @cbsolsona