cròniquesinfantil masculí

Crònica de l’infantil masculí, CBS: 104 – CB Castellet: 53

DSC_5061

Aquest dissabte dia 29 de gener, l’infantil masculí del CB Solsona ha disputat el tercer partit, d’aquesta nova lliga regular, a casa davant del CB Castellet. Els solsonins, han realitzar un gran partit i han pogut aconseguir la segona victòria de la lliga desprès de perdre la jornada passada al camp del líder per només sis punts de diferència en un partit molt igualat.

El partit començava bé per al Solsona ja que veia com es distanciava en el marcador en els primers minuts del partit gràcies a la recuperació de diverses pilotes que permetien cistelles fàcils al contraatac per als solsonins. El primer període acabava amb un resultat favorable (12-4) i el segon també (31-14). En el tercer i quart període, el Solsona va relaxar-se en defensa i això va permetre als visitants acostar-se en el marcador. Al descans s’arribava amb un marcador favorable de 48-33. No va ser fins el cinquè període que els solsonins van aconseguir una còmoda avantatge, gràcies a la recuperació de pilotes i a una bona defensa. El partit seguiria el mateix guió fins al final del partit, a excepció d’un tram del setè període, on els visitants van encadenar una sèrie de cistelles beneficiant-se d’errades dels locals. Aquesta intensitat mostrada després del descans, va permetre aconseguir una diferència important en el marcador que suposava sumar la segona victòria i superar per primera vegada la barrera dels cent punt (104-53).

En resum, gran primer partit de l’infantil masculí on s’ha pogut veure reflectit el  treball realitzat al llarg de tots aquests entrenaments i un equip que ha demostrat moltes ganes i una bona actitud per a poder afrontar una esperançadora temporada.

A seguir treballant!