cròniquesmini femení

Cròniques dels últims partits del Mini femení, contra el Llívia i el Matadepera

 

 Traca final

Intens cap de setmana, amb dos partits ajornats. No eren partits fàcils i l’equip va tenir moments de desconnexió defensiva. També és cert que, especialment contra el Llívia, no vam estar encertades en el tir (ni exterior ni interior). Malgrat les derrotes, però, cal treure’n conclusions positives. Després dels moments de desconnexió, les jugadores es van refer i van tornar a donar la cara, aconseguint la victòria en diferents parcials.

Finalitzem la temporada amb bones sensacions. És el primer any que les nenes competeixen juntes i la meitat de les jugadores han començat aquest any. A més, la majoria de l’equip continuarà junt la temporada vinent, i continuarà creixent. Hem aconseguit la victòria en partits importants, hem lluitat en partits ajustats i no hem tingut cap derrota àmplia.

Com a entrenador, només puc felicitar cadascuna de les jugadores per la seva implicació, la seva feina i la seva lluita durant tota la temporada. I també agrair a les famílies tot el suport i confiança que ens heu donat. Junts hem començat a crear un gran equip.

Resultats:

Dissabte 21/05; CBS 37 – Llívia 52

( 4-4 , 9-12 , 6-10 , 0-6 ; 2-13 , 7-3 , 6-0 , 3-4 )
Diumenge 22/05;  CBS 32 – Matadepera 54
( 7-2 , 4-6 , 0-13 , 2-8 ; 2-9 , 6-2 , 6-6 , 5-8 )