cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, Sarsa Bages La Salle A; 83 – CBS; 45

 

Aquest dissabte, dia 21 de maig el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el Sarsa Bages La Salle Manresa A, el partit corresponent a la última jornada de la segona volta d’aquesta lliga regular. Els solsonins van realitzar un mal partit en alguns períodes que va suposar una nova derrota solsonina.

El partit va començar amb un desastrós inici per part del CB Solsona que errava bona part de les seves accions ofensives i donava moltes facilitats en defensa. El primer període acabava amb un parcial de 31-12 en el marcador com a conseqüència dels nombrosos contraatacs dels rivals que aprofitaven molt bé les pilotes perdudes pels solsonins gràcies a una zona pressionant 2-2- 1 a tota pista. El segon quart el conjunt solsoní va sortir d’una manera molt diferent a la del primer quart i, a partir d’una bona defensa, aconseguia frenar el rival i disputar un partit més igualat. També va augmentar el percentatge d’encerts en ataca i això feia que, amb un parcial de 11-16, s’arribés al descans amb un marcador de 42-28. Però a la represa els locals van aprofitar una altra vegada les facilitats donades, tan en atac com en defensa, pel Solsona i es tornaven a distanciar en el marcador amb un parcial desastrós pels visitants. El tercer període finalitzava amb un marcador de 64-34. El partit arribava al seu final i ja estava pràcticament decidit. L’últim quart va ser una repetició de l’anterior que provocava que s’acabés amb un definitiu 83-45, favorable a l’equip visitant.

En definitiva, partit molt irregular del cadet masculí que propicia una altra derrota i fa que el Solsona acabi aquesta lliga regular sense haver pogut aconseguir cap victòria.

Martí Prades

Jordi Vila