cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí; CBS; 34 – La Salle Manresa A; 63

Aquest dissabte, dia 5 de març el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el Sarsa Bages La Salle Manresa A, el partit corresponent a la última jornada de la primera volta d’aquesta lliga regular. Els solsonins van realitzar un molt mal partit que va propiciar una derrota molt dolorosa.

El partit va començar amb un desastrós inici per part del CB Solsona que errava tot el que intentava i donava moltes facilitats en defensa. El primer període acabava amb un parcial de 7-22 en el marcador. El segon quart del matx seguiria el mateix guió que el període anterior, amb un Solsona que perdia incomptables pilotes en atac i que no defensava correctament tot propiciant un escandalós parcial en contra de 3-23 i que permetia als visitants deixar el partit més que sentenciat al descans (10-45).

A la represa, el conjunt local va sortir d’una manera molt diferent a la de la primera part i, a partir d’una bona defensa en zona, permetia recuperar pilotes i frenar al rival. El tercer període finalitzava amb un marcador de 23-53. El partit arribava al seu final i el partit estava decidit. L’últim quart va ser una repetició del tercer amb un marcador molt igualat que provocava que el partit acabés amb un definitiu 34-67, favorable a l’equip manresà.

En definitiva, partit nefast del cadet masculí, sobretot en els dos primers quarts, que provoca que el Solsona acabi la primera volta sense aconseguir cap victòria.

Ànims i a seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila