cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, C.E.E. St. Gervasi; 65 – CBS; 40

Jugadores; Maria Pujol, Júlia Villaró, Núria Algué,  Estel Aymerich,  Pat Camarero,  Gemma Vendrell,  Isis Baraldés.

Parcials: 14-2, 17-12, 24-12, 10-14.

 

Un fluix primer quart va marcar la línia del partit…

La manca d’idees i desencert ja van provocar un parcial clarament favorable a les locals. Va ser en el segon quart quan les solsonines van començar a competir i plantar cara a les vallesanes; tot s’ha de dir; aquestes amb més encert que bon joc van anar posant diferencia en el marcador. El tercer quart va seguir la mateixa tònica: les de Mollet  molt encertades; tot el contrari de les solsonines que van estar extremadament desencertades en atac i fluixes en defensa; com anècdota dir que van fallar els 7 tirs lliures que van llençar en el 3er quart.

Evidentment la diferencia del marcador es va disparar fins a un -30; però no van llençar mai la tovallola; a pesar de la manca de punteria el parcial de l’últim quart va ser favorable a les visitants.