cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, EEM Castellví de la Marca; 30 – CBS; 63

Aquest cap de setmana, l’infantil femení ens enfrontàvem al Castellvi de la Marca.

 

Desplaçar-nos amb 8 jugadores ens feia dubtar del que podríem arribar a fer, però un  cop més l’equip no va defraudar.

La falta d’oportunitat en fer punts, per part dels dos equips, va fer que la primera part el resultat fos baix i el perdéssim (5-2). Tot i així, a partir del segon període la situació es va capgirar a favor del Solsona. La bona defensa i el bon joc estàtic ens va donar avantatge en el marcador fins al final.

Sobretot, aquesta defensa, en forma de pressió a tota pista, va permetre que durant tres parts les locals no passessin dels 19 punts. De fet, del sisè quart fins al final tan sols van anotar 11 punts i nosaltres el doble.  El resultat del partit va ser 30-63.

Per acabar, felicitar a cadascuna de les jugadores, perquè tot i les condicions del pavelló, van fer una gran feina. I volem mencionar especialment a la Mar, per el gran partit que va fer i a la Laura per celebrar l’aniversari fent, també, un molt bon partit.

 

Felicitats noies!!!