cròniquesmini masculí

Crònica del mini B, CBS; 37- CB Vic; 73

S’ha de millorar!!!

 

Jugadors: Sebi, Jan, Dennis, Ares, Carles, Miguel, Ferran, Hugo, Ibai, Marc, Moha i Adrià.

El passat dissabte 30 de gener el mini “B” del CB Solsona va disputar el segon partit de la fase regular, jugàvem a casa contra el CB Vic. A diferència de l’últim partit vam sortir més concentrats i amb més intensitat, durant la primera part vam aguantar el rival del rival, el partit estava igualat amb petites diferències pel el rival, al descans perdíem de 8 punts.

La segona part vam baixar els braços i ja no ens vam creure que podíem guanyar aquest partit, físicament es va notar que som un equip amb jugadors lents i amb poca resistència, realment la segona part va ser molt dolenta.

Tot i la derrota, l’actitud dels jugadors és molt bona tant els partits com els entrenaments, seguirem treballant per retallar les diferencies amb els rivals en aquest nou nivell.

Pròxim partit el pròxim dissabte 13 de febre ens desplacem a Torelló, líder de la lliga, segur que plantarem cara i seguirem millorant dia a dia.