cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, CBS; 41 – BASQUET BERGA; 65

Maria Pujol, Júlia Villaró, Laia Torra, Núria Algué, Estel Aymerich, Pat Camarero, Gemma Vendrell, Isis Baraldés, Claudia Rafart, Berta Anglarill.


Parcials: 11-10, 15-19, 8-16, 7-20.

Bona imatge de les solsonines que van dominar gairebé la meitat del partit: El matx va començar amb un parcial de 0-8 per les visitants; però el Solsona de seguida va reaccionar; amb una bona defensa i un atac ordenat capgira el marcador amb un parcial de 11-0 i es posa per davant fins gairebé la mitja part.

Fins que el Berga canvia de defensa fent una zonal i mica a mica retallà diferències fins posar-se per davant. Després del descans més del mateix la defensa zonal de les berguedanes va col•lapsar definitivament l’atac de les joves solsonines; a més a més la diferència d’alçada va fer que no hi hagués cap opció de rebot; sempre era per les visitants…

El partit se’l va endur el Berga però la bona imatge les joves solsonines.