cròniquesmini masculí

Crònica de la participació del Mini al 2on Torneig de Nadal del CB Valls

El Mini del CB Solsona queda 4rt classificat en el segon Torneig del CB Valls.

El passat diumenge 27 de desembre un combinat de jugadors dels 2 minis del CB Solsona va participar en l’últim torneig d’aquest 2015, el 2n Torneig Ciutat de Valls. En que vam disputar 3 partits, amb una victòria i dues derrotes, i quedant 4r classificats d’un total de 6 equips.

CB Montblanc 27-68 CB Solsona

Partit dominat de principi a fi pels solsonins, només en el rebot no vam ser superiors.

CB Mollerussa 68-51 CB Solsona

El partit que decidia qui era el finalista va estar igualat el primer període amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips, en el segon període el Mollerussa va aconseguir una avantatge important ja que marxàvem al descans guanyant 31-18. La segona part vam pagar la falta de intensitat en defensa en el tercer període, ja que el partit va quedar sentenciat amb 60 a 33 en contra. Ja en l’últim període vam aconseguir ser superiors al rival però la distancia en el marcador era massa gran per poder remuntar.

Joventut de Badalona 74-52 CB Solsona

El partit per el 3r i 4r lloc del torneig ens enfrontàvem a un clàssic del bàsquet català, el Joventut de Badalona.

Vam tornar a cometre els mateixos erros que contra el Mollerussa, defensa amb poca intensitat, no vam tancar el rebot fent que el rival tingues mes opcions d’atac i sobretot no vam treure orgull en cap moment, el partit no li vam donar la importància que tenia, a part d’això les lesions que vam tenir feien que l’equip arribes molt cansat i amb poques ganes de jugar.

Va ser una llàstima per que amb una mica mes d’il·lusió i amb algun jugador mes haguéssim pogut competir en millors condicions, tot hi això valorem positivament la nostra participació en el Torneig ja que els nens s’ho van passar molt bé.

A part de la competició per equips, també es va jugar una competició de tir per parelles, i destacar al Pol Viladrich i l’Ares Ribera que van quedar 3r classificats a només una cistella de poder arribar a la Final de Tir.

Donar les gràcies a tots els pares per la paciència i la dedicació que demostren sempre, sou part de l’equip, una vegada mes MOLTES GRÀCIES!!!