cròniquessenior masculí

Crònica del sènior masculí, CBS; 59 – LFB Ràcing Sarrià; 41

 

Jugadors: R.Comas, G.Soler, C.Bueno , A.Ramon , J.Carol , J.Padro, E.Masdenpinos, M.Riba, P.A.Civit, M.Pons, M. Jane, X.Vilardell

Parcials: (16-18), (35-27), (47-28), (59-41).

Darrer partit del primer equip del CB Solsona on desprès de sumar dues victòries consecutives l’equip es presentava a jugar el darrer partit abans de les Festes de Nadal amb gran confiança de sumar la tercera.

L’equip visitant igualat en la classificació amb els locals del Solsona venia faltat i amb nombroses baixes fet que no els va impedir el primer quart ficar les coses difícils als locals que amb una defensa més que millorable veia com els de Sarrià agafaven una avantatge de 5 punts casi al final del primer període, però un triple final deixava nomes 2 punts a favor dels visitants.

En el segon quart els jugadors locals es posaven les piles i encadenaven bones accions defensives que permetia sortir en transicions ràpides i anotar amb facilitat, d’aquesta manera els locals marxaven a la mitja part amb 8 punts de diferència.

En la represa del partit es va trencar definitivament i els visitants només eren capaços d’anotar un punt en tot el període fet que va marcar clarament el resultat final que el va tancar un darrer quart purament de tràmit ja que la diferència ja era molt favorable als interessos del Solsona.

Nomes queda descansar aquetes dates festives i gaudir de la família i seguir treballant de cara a afrontar amb garanties el proper any 2016 amb 17 partits on si les coses segueixen així podria ser un molt bon any pels solsonins.

En nom de tots els integrants del primer equip del club desitgem que passeu unes bones Festes.