II torneig mini de Nadal del CB Valls el diumenge 27 de desembre

Segona edició del Torneig Mini de Nadal del CB Valls, que es realitzarà el dia 27 de desembre a Valls. Volem oferir un Torneig de Bàsquet, que permeti a jugadors i jugadores de diferents de tot Catalunya conviure durant tot un dia, tot.

L’objectiu d’aquest torneig és la de millorar la formació i la competitivitat dels joves jugadors i jugadores. Us desitgem que us divertiu jugant i gaudint del nostre Torneig.

Estem convençuts que l’esportivitat i el bon comportament de tots us faran passar un gran dia Esperem que gaudir d’aquest torneig, tant a nivell esportiu com a nivell humà.

 

El torneig no te cap cost dels equips, és gratuït. Tots els partits seran xiulats per àrbitres de la federació hi haurà obsequis per tots els joves esportistes i trofeus pels primers classificats.

L’organització dona l’opció de quedar-se a dinar a tots els participants del torneig, per un cost de 12€ per persona. El pagament del dinars es té que fer abans del 23 desembre al número de compte següent: Catalunya Caixa: 2013 3082 42 0210356312. Indiqueu el concepte nom de l’equip i numero dinars a la transferència. Cal fer inscripció per endavant i transferència en cas del dinar.

Dossier informatiu en format mòbil

 

Dossier per web: