cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, CB Manlleu; 50 – CBS; 56

Un gran progrés

Jugadores: Isis, Lali, Clàudia, Mar, Berta, Júlia, Raquel, Laura

El passat dissabte, dia 28 de Novembre les jugadores de l’infantil van desplaçar-se a Manlleu per disputar el que va ser un dels últims partits de la temporada. El primer període del partit va resultar força estrany ja que com de costum les jugadores només desplaçaven la bola pels voltants de la zona de 6’25, tot i amb això van fer un molt bon parcial i van tenir nombroses oportunitats d’entrar. En el segon període però, hi va haver un canvi radical que es va mantenir durant la resta del partit, aquest canvi d’actitud i de veure la forma de joc va suposar que la pilota arribes a les nostres jugadores de sota cistella i per tant va donar-nos molts punts de sota. Per altra banda cal dir que vam anar guanyant molt justes durant tot el partit, però aquest fet va ser indiferent.

Cal felicitar a la Mar pel seu gran partit de sota cistella, ella va aportar 19 punts a l’equip i va lluitar sota cistella podent agafar 15 rebots. Per últim cal felicitar a la Raquel pel seu partit sota cistella, gràcies a ella l’equip va guanyar 12
punts.