cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS; 50 – CN Terrassa; 61

Dura derrota del júnior masculí a casa contra el Club Natació Terrassa en un partit marcat per els petits errors. El partit va començar malament per als locals tot aconseguir la primera cistella del partit, l’equip visitant agafà una distància de 6 punts, que els solsonins retallarien a 2 per acabar el primer període 9-11.

El segon període també semblava que començava favorable a nosaltres, ja que vam anotar un triple en el primer minut de joc, però el bloqueig ofensiu va provocar que l’equip de Terrassa agafes de nou avantatge en el marcador fins a situar-se 8 punts per sobre, que al descans hauríem aconseguit retallar a 7, 18-25, una primera meitat del partit marcat per la defensa i el poc encert ofensiu.

A la represa va augmentar el ritme del partit, un constant intercanvi de cistelles  va provocar que en els instants finals, els solsonins perdessin l’encert de cara a cistella i marxessin amb un desavantatge de 10 punts, una xifra possible de remuntar, però al mateix temps molt difícil.

A la represa de l’últim període els solsonins vam sortir adormits, moment que els rivals van aprofitar per marcar un parcial de 2-10 i així sentenciar el partit tot i l’intent final, canviant la pressió i essent molt més agressius a la recuperació que va permetre que féssim un parcial de 12-4 per retallar distàncies però no suficient com per remuntar el partit.

Al final derrota contra un equip que no era superior a nosaltres per 50-61.

Resultats parcials: 9-11, 9-14; 15-18, 17-18