cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CB Esparreguera Verd; 37 – CBS; 65

Avui, diumenge dia 22 de novembre el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Esparreguera Verd, el partit corresponent a la segona jornada de la segona volta de la lliga. Els solsonins han realitzat un bon partit i s’han pogut endur la victòria per una àmplia diferència.

El començament del partit ha estat determinant per al transcurs del mateix ja que els solsonins han aconseguit un avantatge de 3-17 gràcies a una bona defensa i un bon joc en atac. El segon quart ha estat més igualat i la diferència s’ha mantingut fins a la mitja part del partit (15-32). A la represa, els solsonins han tornat a sortir amb moltes ganes i una molt bona actitud que ha permès augmentar la diferència en el marcador, això explica el resultat del final del tercer quart (19-50). La distància s’ha mantingut fins al final del partit malgrat perdre l’últim període per tres punts de diferència i que feien reflectir el resultat de 37-65 al marcador en finalitzar el matx.

En definitiva, doncs, bon partit del cadet masculí que ens permet seguir invictes al capdavant de la classificació i situar-nos a només una victòria d’aconseguir guanyar la lliga!

Set de set i… a seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila