cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, CBS; 25 – Bàsquet Berga; 55

Jugadores; Júlia Villaró, Núria Algué, Isis Baraldes, Estel Aymerich, Maria Barniol, Pat Camarero, Gemma Vendrell, Martina Marçal, Mar Masdenpinos

Parcials: 4-18, 7-13, 11-12, 3-12.

Fluix partit de les Solsonines que en el primer quart ja van deixar escapar totes les opcions de plantar cara a un Berga molt més conjuntat… un parcial de 4-18 amb una molt mala defensa, manca d’idees en atac i afegir un 2 de 8 en tirs lliures ho diu tot.

En el segon quart van millorar una mica aconseguint frenar el parcial de les berguedanes; però seguien fallant tirs lliures i permetent segones opcions al rival. El tercer les solsonines es van posar les piles i van jugar de tu a tu a un Berga fet que va provocar que les berguedanes canviessin a una defensa zonal, i que van mantenir fins al final. La manca d’encert i de idees ho demostra la pobra anotació; 3 punts en 10 minuts.