cròniquessenior femení

Crònica del sénior femení, CBS; 57 – Joventut St. Vicenç dels Horts; 50

Setè partit de la temporada jugat a la nostra pista i primera victòria de les solsonines del sènior femení per un marcador final de 57 a 50.

El primer quart va tenir un joc molt disputat i un constant frec a frec entre ambdós equips, on el marcador tan era favorable a un equip com a l’altre, acabant amb el parcial de 11 a 10. Després d’un mal començament del segon quart, l’equip solsoní es va posar a treballar en defensa i en tres minuts es va adjudicar un parcial de 10 a 0 que va poder mantenir fins al final del segon quart, tancant la primera part en un 32 a 24.

Però, un mal començament del tercer quart va tirar per terra tota la feina acumulada en els anteriors minuts. Després asserenar els ànims i contra una defensa zonal plantejada per l’equip rival, les jugadores solsonines van assolir el nivell dels altres dos quarts i van tancar el quart amb un 16 a 15.

Ja en l’últim quart, l’equip va poder aturar la ultima embranzida i va tancar amb solvència l’últim quart i el partit amb el definitiu 57 a 50.

Primera i important victòria de les solsonines, que després d’alguns partits fent un bon joc necessitaven una victòria com la d’aquest dissabte, així que felicitats a les jugadores i a per una altra !!!

Jordi Vila

Entrenador del sènior femení