cròniquessenior femení

Crònica del sénior femení, C.B. St. Fruitós; 51 – C.B. Solsona; 41

Sisè partit de la temporada jugat a la pista del líder on l’equip sènior femení va perdre per un marcador final de 51 a 41.

El primer quart no va arrencar gaire bé pels nostres interessos, on l’equip local amb una bona pressió a tota pista i amb un alt percentatge de tir va fer que aconseguissin tancar el primer quart amb un parcial de 21 a 7. Un cop ens van poder refer i amb un canvi de defensa van poder igualar forces i tancar el segon quart amb un marcador de 14 a 12, tancant la primera meitat del partit amb un marcador de 35 a 19.

Si hi ha una virtut admirable en aquest equip és el de no enfonsar-se, i amb un tercer quart on vam continuar amb la dinàmica de l’anterior, i amb una defensa molt ben ajustada, vàrem aconseguir controlar el tempo del partit. Ja en l’últim quart i a pesar del cansament, apart de controlar a l’equip contrari amb una altra molt bona defensa, també va anar acompanyat del millor joc de les solsonines fent-les encaixar un parcial de 8 a 18 favorable als nostres interessos.

Ens va quedar la sensació que amb un altre quart i amb la dinàmica que portàvem podríem haver remuntat el partit, però de moment, només es poden jugar 4 quarts. En definitiva, partit molt complert a una pista molt complicada d’un dels líders.