cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, C.E. VILATORTA; 55 – C.B. SOLSONA; 53

Jugadores: Maria, Lali, Clàudia, Mar, Berta, Júlia, Raquel, Laura, Sara

 

El passat dissabte, dia 14, l’infantil femení DEL Club Bàsquet Solsona va disputar el cinquè partit de la temporada a Sant Julià de Vilatorta.

El fet que el partit comencés amb dos atacs molt ràpids per part de l’equip rival i el fet de que la concentració de les nostres jugadores no fos l’adequada va suposar un gran handicap als inicis del partit. Tot i amb això la reacció de les jugadores va ser ràpida i el bon joc en equip que va despertar entre la segona i la tercera part del partit va fer que el partit fos molt intens i amb molta força per part dels dos equips.

En negatiu cal destacar la falta d’encert per part de les jugadores del C.B. Solsona en tirs de dos (22 de 52) , pèrdues de pilota en el joc estàtic i sortides de pressió, que van suposar rebre molts punts de contra atac. En positiu cal dir que la millora en el joc ofensiu i la possessió dels rebots, van fer que les parts anessin força igualades.

En l’últim minut del partit les jugadores van tenir un últim atac on haguessin trobat l’empat del partit, no obstant, la falta d’encert i els nervis del moment van fer que l’equip no aconseguís posar la cistella.

Cal destacar el partit de la Clàudia que va jugar amb cap i sobre tot amb moltes ganes, el seu joc va ser molt beneficiós per l’equip des del primer minut fins a l’últim.

Esperem seguir fent un molt bon joc en equip i com sempre millorar. Us esperem aquest proper dissabte a les 12:15 a casa per donar molts ànims a l’equip.