cròniquesjunior masculí

Crònica del junior masculí; CB Solsona; 51- CN Sabadell; 55

Aquest passat cap de setmana el Júnior Masculí del CB Solsona va disputar el 6è partit de la temporada contra el CN Sabadell.

Tot i un mal inici dels Solsonins, al minut 6 (7-15) un temps mort va fer reaccionar l’equip per situar-se només a 2 punts per sota del marcador al final del primer període. L’equip local va mostrar una altíssima intensitat defensiva, que va provocar que l’equip visitant només anotes 9 punts en 15 minuts i situar-se 5 punts per sobre al descans (29-24).

En la represa del partit l’equip sabadellenc va reaccionar anotant 18 punts i posant-se 5 punts per sobre (37-42) abans de començar el darrer període.

L’equip solsoní, ajudat per l’afició va començar d’una manera impressionant el 4t període, anotant 9 punts en només 3 minuts i posant-se 4 punts per sobre, però els nervis, i l’encert rival en les finalitzacions va provocar la derrota solsonina per un resultat final de 51 a 55.