cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, CB Solsona; 63 – CB Llívia-Puigcerdà; 29

El passat cap de setmana vam jugar contra CB Llívia- Puigcerdà a Solsona. Vam disputar un partit molt igualitari aconseguint la victòria de les solsonines!

Vam començar un període molt bo amb bona defensa tot i les faltes, l’atac va està ordenat i controlat. A mesura que passava el partit, atrapàvem a les contrincants fins a arribar a empatar. L’error més important van ser els rebots. Els rebots van fallar molt en el nostre equip, ja que, necessitàvem força sota cistella

Finalment, gràcies a la motivació de les jugadores i l’esforç vam acabar guanyant el partit amb un 4t període de gran puntuació i defensa (23-07) que va fer que, acabéssim amb una bona victòria de les solsonines.

Tot i així, fa falta molta tècnica i tàctica i és possible anar millorant per aconseguir noves metes i objectius!