cròniquesinfantil masculí

Crònica de l’infantil femení, CB Solsona;75 – CB Manlleu; 34

 

Jugadores; Isis, Maria, Lali, Sara, Clàudia, Andrea, Mar, Berta, Júlia, Raquel, Laura

El passat dissabte dia 24 les jugadores de l’infantil femení vam disputar el primer partit de la temporada que jugàvem a casa. Les jugadores van sortir a pista amb ganes de donar el 100% d’elles mateixes, i així va ser. Les noies van sortir amb una energia increïble i això va fer que el marcador estigués al nostre favor des del principi fins al final.

Cal destacar que la feina sota cistella va ser molt bona ja que el total de rebots aconseguits per les jugadores del Solsona suma un total de 49, 11 de la Júlia Villaró, que va fer un partit molt positiu en defensa. Per altra banda dir que totes i cada una de les jugadores van fer un partit absolutament admirable.

En negatiu vam perdre 25 pilotes, el mateix que havíem perdut en el partit anterior. Tot i això, cal millorar molt encara i esperem fer-ho setmana a setmana progressivament.

La setmana que ve ens espera un partit a fora contra el Sallent , l’equip que encapçala la taula.

Esperem posar-hi les mateixes ganes que vam posar-hi el partit passat per obtenir una bona actitud durant el partit.